Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Zlatans nya satsning i Båstad

Zlatan. Foto: ALEX LJUNGDAHL
Andreas Lilja. Foto: BILDBYRÅN
Foto: JAE C. HONG / AP TT NYHETSBYRÅN

Här är Zlatan Ibrahimovics nya projekt i Båstad.  

Stjärnans padelsatsning Padel Zenter tar över padel- och tennisbanorna nedanför Norrvikens trädgårdar. 

– Vi har Nordens bästa padelhall i Helsingborg så jag behöver inte bekymra mig om vad han gör i Båstad, kontrar förra NHL-backen Andreas Lilja. 

Fram till nu har fotbollsstjärnan Markus Rosenberg och förra NHL-backen Andreas Lilja varit padelkungarna i Skåne sett till hallar. 

Rosenberg har byggt en hall i Höllviken och Andreas Lilja är med och driver hallar i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm. 

Men nu ger sig Zlatan Ibrahimovic in i leken. 

Zlatan Ibrahimovics padelsatsning Padel Zenter har tidigare öppnat hallar i Stockholm och Jönköping och utökar nu även till Båstad. 

Det handlar om två padelbanor och två tennisbanor nedanför Norrvikens trädgårdar.

– Jag vet att han är med och satsar på padel, säger Andreas Lilja. 

– Men vi har Nordens bästa padelhall i Helsingborg så jag behöver inte bekymra mig om vad han gör i Båstad. I Helsingborg har vi elva banor, fortsätter han med glimten i ögat. 

”Inga hårda ord”

Samtidigt betonar Andreas Lilja att de som hallägare inte tävlar mot varandra. 

– Norrviken är ett fint ställe som jag själv spelat på ett antal gånger. Vi hallägare tävlar inte utan vi vill gynna sporten och få fram fler spelare och om Zlatan går in i Norrviken så blir det säkert bara fler som vill spela, vilket är positivt. Så inga hårda ord ifrån oss. 

Thomas Sandström, som är är vd på padel Zenter, säger till hd.se

– Zlatan är involverad i den mån han kan. Jag är här och han är där. Han har fullt upp med sitt. Av förståeliga skäl är det jag som sköter driften. Han får spela fotboll, säger han.