Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här är bilderna: Så ser tennisstjärnan ut med peruk

Så här såg det ut när Wozniacki showade på Facebook i fjol.
Kort senare skulle det dock visa sig att den danska tennisstjärnan höll fast vid sitt blonda hår.
Foto: Wozniackis Instagram
Wozniacki in action – på tennisbanan.
Foto: LARRY W. SMITH / EPA / TT

Caroline Wozniacki gör allt hon kan för att undgå fans och autografjägare när hon är ute på stan – eller? Hennes nya grej är en svart peruk.

På Facebook poserar hon glatt med sin alternativa look.

– Det är ju lite kul. Ibland tar jag på den bara på skoj när jag går ut med mina vänner, och då skrattar vi alla åt det, säger hon.

Kvällsposten kunde under måndagen berätta om hur varför hon bar peruk.

Caroline Wozniacki är en av världens mest igenkända tennisspelare och ibland "blir det bara för mycket", säger hon i en intervju med Ekstrabladet.

– Om jag går en promenad får jag inte vara i fred. Men har jag peruken på så känner folk inte igen mig varken på gatan i butiker eller på restauranger och tillägger:

– Jag har använt den i Köpenhamn flera gånger.

Kamoufleringen röjd

Men nu är ju frågan om hennes kamouflering har röjts. Hon har nämligen glatt poserat på Facebook, Instagram och Twitter med olika typer av svarta peruker på huvudet, och Ekstrabladet publicerade bilderna som du nu också kan se ovan.

Bland annat testade hon en frisyr Wozniacki själv kallade för "pandahår". Hon förklarade dock senare att det inte var hennes eget hår utan bara "clip on's".

– Jag övervägde att klippa pandahår, men har inte haft mod till det ännu, säger hon till tidningen.

Den danska tidningen, och kanske även Wozniackis fans, frågar sig nu vilken look som egentligen klär den danska tennisstjärnan bäst.

Det är inte första gången som Wozniacki testar det mörka krullet. Här poserar hon tillsammans med ex-pojkvännen, golfproffset Rory McIlroy, och man kan ju fråga sig vem som verkligen är snyggast i frisyren.