Så här såg det ut när Wozniacki showade på Facebook i fjol.Så här såg det ut när Wozniacki showade på Facebook i fjol.
Så här såg det ut när Wozniacki showade på Facebook i fjol.
Kort senare skulle det dock visa sig att den danska tennisstjärnan höll fast vid sitt blonda hår. Foto: Wozniackis InstagramKort senare skulle det dock visa sig att den danska tennisstjärnan höll fast vid sitt blonda hår. Foto: Wozniackis Instagram
Kort senare skulle det dock visa sig att den danska tennisstjärnan höll fast vid sitt blonda hår. Foto: Wozniackis Instagram
Wozniacki in action – på tennisbanan. Foto: LARRY W. SMITH / EPA / TTWozniacki in action – på tennisbanan. Foto: LARRY W. SMITH / EPA / TT
Wozniacki in action – på tennisbanan. Foto: LARRY W. SMITH / EPA / TT

Här är bilderna: Så ser tennisstjärnan ut med peruk

Publicerad

Caroline Wozniacki gör allt hon kan för att undgå fans och autografjägare när hon är ute på stan – eller? Hennes nya grej är en svart peruk.

På Facebook poserar hon glatt med sin alternativa look.

– Det är ju lite kul. Ibland tar jag på den bara på skoj när jag går ut med mina vänner, och då skrattar vi alla åt det, säger hon.

Kvällsposten kunde under måndagen berätta om hur varför hon bar peruk.

Caroline Wozniacki är en av världens mest igenkända tennisspelare och ibland "blir det bara för mycket", säger hon i en intervju med Ekstrabladet.

– Om jag går en promenad får jag inte vara i fred. Men har jag peruken på så känner folk inte igen mig varken på gatan i butiker eller på restauranger och tillägger:

– Jag har använt den i Köpenhamn flera gånger.

Kamoufleringen röjd

Men nu är ju frågan om hennes kamouflering har röjts. Hon har nämligen glatt poserat på Facebook, Instagram och Twitter med olika typer av svarta peruker på huvudet, och Ekstrabladet publicerade bilderna som du nu också kan se ovan.

Bland annat testade hon en frisyr Wozniacki själv kallade för "pandahår". Hon förklarade dock senare att det inte var hennes eget hår utan bara "clip on's".

– Jag övervägde att klippa pandahår, men har inte haft mod till det ännu, säger hon till tidningen.

Den danska tidningen, och kanske även Wozniackis fans, frågar sig nu vilken look som egentligen klär den danska tennisstjärnan bäst.

Det är inte första gången som Wozniacki testar det mörka krullet. Här poserar hon tillsammans med ex-pojkvännen, golfproffset Rory McIlroy, och man kan ju fråga sig vem som verkligen är snyggast i frisyren.

Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag