Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hansson bekräftar FCK:s intresse

Foto: Ludvig Thunman
Foto: Christer Thorell / All Over Pre

Pär Hansson bekräftar nu att danska klubben FC Köpenhamn är intresserad av honom - och att han är intresserad av att lämna Helsingborg.

– Under förutsättning att HIF släpper mig, och det känns rätt för mig, är jag beredd att ta nästa steg nu i sommar, säger Pär Hansson.

Enligt uppgifter till Kvällsposten ska danska FC Köpenhamn ha visat intresse för Helsingsborgsmålvakten Pär Hansson.

– Jag har hört att FCK är intresserat, men mer än så vet jag inte. Just nu lägger jag allt mitt fokus på HIF, så får vi se vad som händer, säger Pär Hansson till Helsingborgs dagblad.

Hansson, som gjort en fantastisk vår i klubben, står efter den här säsongen utan kontakt och har tidigare öppnat upp för att gå vidare från HIF.

Men klubbens manager, Henrik Larsson, har tydligt sagt att de inte släpper Pär Hansson under den här säsongen. Vill HIF ha pengar för målvakten behöver de dock sälja honom i sommarens transferfönster. Pär Hansson är redo:

– Under förutsättning att HIF släpper mig, och det känns rätt för mig, är jag beredd att ta nästa steg nu i sommar, säger Pär Hansson och fortsätter:

– Toppen i danska ligan håller hög klass, och FCK spelar i Europa. Det är klart att det känns intressant.