Albana Arifi. Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅNAlbana Arifi. Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
Albana Arifi. Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
Tomas Westerlund sadlar om. Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅNTomas Westerlund sadlar om. Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
Tomas Westerlund sadlar om. Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

Westerlund lämnar Eslöv – då tar laget skrällpoäng

Publicerad

Tröstpoäng och lite plåster på såren för en tung säsong.

Så kan man sammanfatta Eslövs kryss borta mot Skövde.

Att Team Eslöv tvingas lämna SHE har varit klart länge. Man är hopplös jumbo i ligan och nästa säsong väntar allsvenskan.

Därför kom 25-25 borta mot slutspelsjagande Skövde som en överraskning – inte minst för Skövde som nu riskerar att tappa sin topp 8-plats.

Det kunde ha blivit full pott för Eslöv för man var i ledning fram till klockan stod på 59.57. Då räddade Elisabeth Collado en pinne till hemmalaget.

Eslöv hade sina främsta skyttar i Albana Arifi (5), SaraStrand (4), Lina Wessberg (4), Filippa Sarenbrant (4) och Julia Sandell (4).

Nu lämnar Eslövs tränare Tomas Westerlund laget. Efter fem säsonger har man bestämt att gå skilda vägar. Westerlund tar ett sabbatsår från handbollen för att satsat – på cateringverksamhet.

Jan Peter Andersson
Jan Peter Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag