Foto: / BILDBYRÅN
 Foto: / BILDBYRÅN

Till och med målvakten gjorde mål i Malmös kross

Publicerad

Det var klasskillnad när HK Malmö krossade Guif.

Till och med målvakten Kristian Sæverås hittade rätt när slutsiffrorna skrevs till 27-24.

– Jag har en bra kastarm och är bra i kontringsspelet, säger målvakten till C More.

HK Malmö krossade Guif hemma i Baltiska hallen. Slutsiffrorna skrevs till 27-24, men var kanske inte helt rättvisande. Vid ställningen 26-15 beslutade hemmalaget för att lufta en rad spelare som normalt sitter på bänken.

– Malmö har varit bra hela säsongen, de har en bred trupp och spelarna man sätter in i dag är kanske sjätte- eller sjundealternativ på nio meter, säger Oscar Carlén i C More-studion.

Även målvakten fick göra mål

Matchen avgjordes i inledningen av andra halvlek då Guif bara lyckades göra ett mål på 14 minuter.

– Vi borde ha vunnit med tio, säger målvakten Kristian Sæverås som utsågs till matchens lirare.

När det rullade på som bäst lyckades till och med målvakten själv pricka rätt med ett skott från eget mål.

– Det var det första i hanbollsligan, det är ju en bra start, skojar han.

Relaterade ämnen
Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag