Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Thorleifsdottír stannar i H65: ”Trivs väldigt bra”

Kristin Thorleifsdottír.Foto: Christoffer Borg Mattisson

Kristin Thorleifsdottír, 21, stannar i H65 Höör.

Vänsternian har förlängt sitt kontrakt med en säsong.

– Jag trivs väldigt bra i klubben och i laget. Ledarstaben är professionell och... ja, det var ett enkelt beslut på alla vis, säger Thorleifsdottír i ett pressmeddelande.

Kontraktet skulle ha löpt ut efter den pågående säsongen. Nu har Kristin Thorleifsdottír bestämt sig för att stanna även nästa – med en förhoppning att så småningom flytta vidare.

– Jag har mycket i mig som jag inte fått ut på planen. För att ta nästa steg kändes det självklart att stanna kvar, säger Thorleifsdottír i ett pressmeddelande.

Som vänsternia konkurrerar hon i nuläget med Mikaela Mässing, som är på väg att flytta utomlands. Det kan öppna upp för Thorleifsdottír.

- Jag vill bli etta på positionen för att kunna ta nästa steg. Jag är inte riktigt där jag hoppades att jag skulle vara vid det här laget. Jag har mycket i mig som jag inte fått ut på planen. Mer speltid är ett måste och det är det jag krigar för, säger hon i ett pressmeddelande och tillägger:

- Sedan hoppas jag ta ett eller helst två SM-guld under de här åren.