Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Målvakten har skrivit på för derbyrivalen

Måns Landgren.Foto: BILDBYRÅN

IFK Ystad värvar från lokalkonkurrenten Ystads IF.

Målvakten Måns Landgren ansluter efter säsongen.

– Att fortsätta min karriär i IFK känns som ett bra steg för mig personligen och intrycket jag har fått av IFK gör att jag vill bli en del av deras satsning kommande säsonger, säger Landgren i ett pressmeddelande.

IFK Ystad har sedan tidigare Marcus Cleverly och Sebastian Glemhorn under kontrakt. Nästa säsong ansluter Måns Landgren och gör duon till en trio.

Kvällsposten har tidigare skrivit om intresset för U21-landslagsmålvakten som nu skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Han har mängder med ungdomslandskamper som också ger honom internationell rutin men framför allt tror jag att Måns Landgren kommer fortsätta utvecklas och då kommer han bli en riktigt bra målvakt, säger IFK-tränaren Kenneth Andersson.

Måns Landgren:

– Det känns mycket spännande att fortsätta min handbollsutveckling i IFK Ystad. Jag har valt att skriva på för IFK Ystad, en klubb med en bra blandning av yngre och äldre spelare som jag ser framemot att vara en del av.