Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Landslagsspelare klar för svenska mästarna

Publicerad

IFK Kristianstad värvar från tyska Minden.

Helge Frieman har skrivit på ett tvåårskontrakt med de svenska mästarna.

För tredje året i rad vann IFK Kristianstad SM-guld.

Nu förstärks laget ytterligare inför nästa säsong.

Den förre Guif-spelaren Helge Freiman lämnar tyska Minden efter bara en säsong och återvänder till Sverige.

- Vi får hit en riktigt bra tvåvägsspelare med bra driv och härlig blick. Med tanke på att han känner till oss och vi honom, hoppas vi att startsträckan blir kort. Det ska bli riktigt kul att se honom hos oss kommande säsonger, säger IFK Kristianstads sportchef Jesper Larsson i ett pressmeddelande. 

Freiman har landslagsmeriter

Helge Freiman är 25 år gammal och kan användas så väl som mittnia som vänsternia.

Han har spelat 12 landskamper för Sverige.

Samtidigt som IFK Kristianstad gjort klart med Helge Freiman meddelar klubben att kantspelaren Viktor Hallén förlängt sitt kontrakt till slutet av 2019.

- Det känns väldigt bra att förlänga, jag tycker att jag utvecklats mycket under säsongen och det ska bli kul och se hur utvecklingen fortsätter, säger Hallén i ett pressmeddelande.

Relaterade ämnen
Johan Dolck Wall
Johan Dolck Wall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag