Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Inte kunnat göra något – mått riktigt jäkla skit”

Leo Larsson.Foto: BILDBYRÅN
Leo Larsson.Foto: CHRISTOFFER BORG MATTISSON / BILDBYRÅN

Leo Larsson fick ett skott i huvudet och drabbades av hjärnskakning för drygt en vecka sedan.

Nu berättar IFK Kristianstads målvakt om den tunga tiden.

– Jag har inte kunnat göra något alls och har mått riktigt jäkla skit. Sedan är det tråkigt att bara sitta och inte kunna göra något. Jag har sovit elva-tolv timmar per natt plus mitt på dagen för jag har varit helt slut, säger Larsson till Kristianstadsbladet. 

IFK Kristianstad lyckades knipa en Champions League-poäng mot danska GOG den 10 november men för Leo Larsson slutade kvällen med rejäl huvudvärk.

Lasse Möller laddade rejält – och träffade IFK-målvakten rakt i huvudet. Larsson har inte kunnat träna sedan dess och nu berättar han om jobbiga dagar där läkaren Markus Waldén fått styra och bestämma.

Leo Larssons första hjärnskakning

Waldén säger nu till Kristianstadsbladet att Larsson med största sannolikhet missar onsdagens match mot Varberg.

– Det här är Leos första hjärnskakning och han har fått X antal bollar i huvudet. Jag tror inte att det är ett så stort problem, men någon gång händer det ju. Det är som när gamla människor ramlar, de bryter inte höften varje gång, men någon gång händer det, säger Waldén till Kristianstadsbladet.