IFK Kristianstad försvarade nyligen sitt SM-guld. Foto: THOMAS JOHANSSON/TT / TT NYHETSBYRÅNIFK Kristianstad försvarade nyligen sitt SM-guld. Foto: THOMAS JOHANSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
IFK Kristianstad försvarade nyligen sitt SM-guld. Foto: THOMAS JOHANSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Ola Lindgren. Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅNOla Lindgren. Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅN
Ola Lindgren. Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅN

IFK nära spansk prestigevärvning

Publicerad

IFK Kristianstad är nära en dubbelvärvning.

Den spanske jättetalangen Marc Cañellas och IFK Skövdes Alfred Ehn uppges nära en övergång.

IFK Kristianstad fortsätter att lägga bitarna på plats i nästa säsongs lagbygge efter SM-guldet nyligen. Klubben kommer lägga en miljon extra på spelarvärvningar till nästa säsong.

Enligt Kristianstadsbladet är den svenska handbollsgiganten nära att presentera en prestigevärvning i form av den spanske mittnian Marc Cañellas från Granollers. Marc Cañellas har meriter från Spaniens A-landslag och har ett utgående kontrakt.

Samtidigt kan IFK Skövdes Alfred Ehn bli nyförvärv nummer sju. Enligt Handbollskanalen ska den 24-årige vänstersexan vara på väg till Kristianstad efter att ha sagt upp sitt kontrakt med Skövde i februari.

– Vi kommer att kommentera nya spelare när det är klart, säger IFK:s sportchef Jesper Larsson till Kristianstadsbladet.

Relaterade ämnen
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag