Adam Lönn gjorde fem av HK Malmös 32 mål mot Skövde. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN
Adam Lönn gjorde fem av HK Malmös 32 mål mot Skövde. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN

Efter krossen: "Vi är trygga"

Publicerad

HK Malmö tog på torsdagskvällen sin sjunde raka hemmaseger.

En av festfixarna var Adam Lönn – som visade varför han var värd ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

– Vi gör en stabil hemmamatch, säger femmålsskytten.

32-25 innebar HK Malmös sjunde raka hemmaseger och Skövdes tredje raka förlust.

Inför matchen stod tre lag på 36 poäng. I och med segern skapade HK Malmö sig ett tvåpoängsförsprång ned till Alingsås som dock har spelat en match mindre. På torsdag möts de båda lagen i Alingsås.

– Vi är ett bra lag hemma och borta, det är svårt att säga vad som gör det här i Baltiska hallen. Vi känner oss trygga, som man brukar göra i sin hemmaborg, säger Adam Lönn till C More.

"Bara bra saker att säga om klubben"

Lönn förlängde under söndagen sitt kontrakt med HK Malmö över ytterligare två år.

– Jag och min familj trivs jättebra. Det känns också som att klubben har tagit ett kliv och att vi lägger oss högre upp i tabellen. Det är kul att spela här och vi har en bra tränare. Jag har bara bra saker att säga om klubben. Det fanns andra alternativ, men det blev Malmö och det känns jättebra.

Fredrik Petersen var på måndagskvällen HK Malmös bäste målskytt med sina åtta mål.

Relaterade ämnen
Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag