Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bilen totalförstördes: ”Skulle aldrig hinna”

Ida Gullberg. Foto: BILDBYRÅN
Ida Gullberg. Foto: BILDBYRÅN

H65 Höörs Ida Gullberg, 20, var på onsdagen inblandad i en trafikolycka.

Hon har drabbats av hjärnskakning och smärtor i nacken.

– Bilarna framför mig bromsade in fort och jag tvärnitade, men kände att jag aldrig skulle hinna bromsa in. Jag ville inte köra in i dem så då svängde jag av vägen i stället, säger Gullberg i ett pressmeddelande.

H65 Höör jagar serieledning i SHE, damernas högstaliga i handboll. Nu kan de tvingas klara sig utan 20-åriga Ida Gullberg en tid.

På onsdagen var hon med i en trafikolycka där hennes bil voltade, landade på taket och totalförstördes. Ida Gullberg var ensam i bilen.

– Ambulans och räddningstjänst var snabbt på plats. Jag mår bra under omständigheterna och har bara massa blåmärken och lite ont i nacken, så jag är lyckligt lottad, säger Gullberg i ett pressmeddelande.

https://www.instagram.com/p/BurgHM2n2Jx/

Gullberg drabbad av hjärnskakning

Det är i nuläget oklart när Gullberg kan vara tillbaka på planen, lördagens match mot Heid är dock utesluten.

– Jag har fått en lätt hjärnskakning och nacken har fått sig en smäll. När jag kan spela handboll igen återstår att se, med det ska nog bli hyfsat snart, säger hon i ett pressmeddelande.

H65 Höör ligger två i serien och har bara Skuru framför sig. Nästa fredag möts de båda lagen i sista omgången. Förhoppningen är att Gullberg ska kunna medverka då.