Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Halmstad nobbar estnisk landslagsspelare

Halmstads BK väljer att titta på andra alternativ i stället för Henrik Ojamaa.Foto: ANDERS HOVEN / DIGITALSPORT BILDBYRÅN

Halmstads BK värvar inte den estniske provspelaren Henrik Ojamaa.

I stället tittar man vidare på andra offensiva spelare.

– I dagsläget är det nej, men vi skriver inte av det kortet. Vi tar det lite dag för dag, säger HBK:s tränare Igor Krulj.

Halmstads BK är på jakt efter framför allt offensiva förstärkningar.

Förra veckan provtränade den estniske yttermittfältaren Henrik Ojamaa, som har kontrakt med holländska Go Ahead Eagles. HBK skulle ta ett beslut efter 1–1-mötet med IFK Göteborg och nu är det taget. Man väljer att titta vidare på andra alternativ.

– I dagsläget är det nej, men vi skriver inte av det kortet. Vi tar det lite dag för dag, säger Igor Krulj.

– Det är ett pågående arbete som vi väger med de övriga spelarna vi tittar på. Där har vi förhoppningar att få in något mer som passar.

Har ni något på ingång just nu?

– Inget som är så aktuellt att man kan gå vidare med det, säger Krulj.

Trio testades i U21

Under tisdagens U21-match mot IFK Göteborg passade Halmstad på att syna en trio spelare.

Vänsterbacken Kevin Wright, 21, som tillhör norska Fredrikstad och har varit i Chelseas akademi tidigare, högerbacken Benjamin Colic, 25 och yttermittfältaren Rene Mihelic, 29.