Cassandra Tollbrings H65 är nu klart för semifinal i SM-slutspelet efter övertygande 32-24 i tredje kvartsfinalen mot Skövde. Foto: PETTER ARVIDSON
Cassandra Tollbrings H65 är nu klart för semifinal i SM-slutspelet efter övertygande 32-24 i tredje kvartsfinalen mot Skövde.  Foto: PETTER ARVIDSON

H65 Höör enkelt vidare till semifinal

Publicerad

Det blir en skånsk semifinal mellan H65 Höör och Lugi i damernas SM-slutspel.

H65 besegrade kvartsfinalmotståndaren Skövde i tre raka matcher. 

– Det känns gött, säger Emma Lindqvist till TV4 Sport. 

I helgen tog H65 Höör sig vidare till final i Challange Cup och nu är Ola Månssons lag också klart för semifinal i SM-slutspelet efter övertygande 32-24 mot Skövde i den tredje kvartsfinalen. 

– Skönt att göra det på tre matcher. Nu får vi lite vila. Det känns gött, säger Emma Lindqvist till TV4 Sport. 

– Det är små marginaler men vi kämpar hela tiden och har ett bra försvarsspel som ligger bakom segrarna, fortsätter liraren som också valdes till matchens bästa spelare.  

Flest mål stod dock en lagkamrat för, närmare bestämt Mikaela Mässing som noterades för sju fullträffar. 

Nu väntar en skånsk drömsemifinal mellan H65 Höör och Lugi. Samtidigt förberedelser H65 sig för finalen av Challange Cup som avgörs första och andra helgen i maj. 

Där står kroatiska HC Lokomotiva Zagreb för motståndet. 

Elisabeth Lindbäck
Elisabeth Lindbäck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag