Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Guldtränaren är klar för Helsingborgs IF

FC Rosengårds före detta guldtränare Jonas Eidevall ansluter till HIF.Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån

Helsingborgs IF förstärker på tränarsidan.

FC Rosengårds före detta guldtränare Jonas Eidevall ansluter till HIF.

– Min roll kommer att vara bred och jag kommer att bistå Henrik såväl på som utanför plan runt A-laget, säger Jonas Eidevall i ett pressmeddelande.

I maj i år fick Jonas Eidevall sparken från den danska klubben Lyngby. Sedan dess har han gått arbetslös.

Men nu är han tillbaka på tränarbanan. Rosengårds före detta guldtränare, och som blev årets tränare samma år, är klar för HIF.

– Jag är väldigt glad att Jonas blir en del av mitt team. En position som har saknats sedan Robin Lundgren lämnade tidigare i år. Jag lärde känna Jonas när vi gick samma tränarutbildning och ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med honom för att stärka HIF, säger HIF:s manager Henrik Larsson i ett pressmeddelande.

"HIF är en av Sveriges största"

Jonas Eidevall värvas som ett stöd till managern Henrik Larsson.

Den före etta guldtränarens första dag är den 1 januari 2016.

– HIF är en av Sveriges största och mest anrika föreningar så möjligheten att arbeta för en klubb på yttersta nivå är en utmaning i sig. Jag har fått ett mycket bra intryck av klubben och det känns som en väldigt spännande tid att få arbeta för HIF. Min roll kommer att vara bred och jag kommer att bistå Henrik såväl på som utanför plan runt A-laget, säger Jonas Eidevall i pressmeddelandet.