FC Rosengårds före detta guldtränare Jonas Eidevall ansluter till HIF. Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån
FC Rosengårds före detta guldtränare Jonas Eidevall ansluter till HIF. Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån

Guldtränaren är klar för Helsingborgs IF

Publicerad

Helsingborgs IF förstärker på tränarsidan.

FC Rosengårds före detta guldtränare Jonas Eidevall ansluter till HIF.

– Min roll kommer att vara bred och jag kommer att bistå Henrik såväl på som utanför plan runt A-laget, säger Jonas Eidevall i ett pressmeddelande.

I maj i år fick Jonas Eidevall sparken från den danska klubben Lyngby. Sedan dess har han gått arbetslös.

Men nu är han tillbaka på tränarbanan. Rosengårds före detta guldtränare, och som blev årets tränare samma år, är klar för HIF.

– Jag är väldigt glad att Jonas blir en del av mitt team. En position som har saknats sedan Robin Lundgren lämnade tidigare i år. Jag lärde känna Jonas när vi gick samma tränarutbildning och ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med honom för att stärka HIF, säger HIF:s manager Henrik Larsson i ett pressmeddelande.

"HIF är en av Sveriges största"

Jonas Eidevall värvas som ett stöd till managern Henrik Larsson.

Den före etta guldtränarens första dag är den 1 januari 2016.

– HIF är en av Sveriges största och mest anrika föreningar så möjligheten att arbeta för en klubb på yttersta nivå är en utmaning i sig. Jag har fått ett mycket bra intryck av klubben och det känns som en väldigt spännande tid att få arbeta för HIF. Min roll kommer att vara bred och jag kommer att bistå Henrik såväl på som utanför plan runt A-laget, säger Jonas Eidevall i pressmeddelandet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag