Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnparets babylycka: ”Det vackraste jag sett”

Marcus Nilsson, Nadja Casadei och dottern Noor.Foto: Privat
Noor, dotter till Marcus Nilsson och Nadja Casadei.Foto: Privat
Noor, dotter till Marcus Nilsson och Nadja Casadei.Foto: Privat
Noor, dotter till Marcus Nilsson och Nadja Casadei.Foto: Privat

Nadja Casadei drabbades av cancer och fick besked om att hon kanske aldrig skulle kunna få barn.

Natten mellan fredag och lördag föddes Noor.

– Hon är det vackraste jag sett, säger Casadei.

Friidrottsparet Nadja Casadei, 36, och Marcus Nilsson, 28, har fått en dotter.

”Den häftigaste tjej jag träffat. Välkommen till världen älskling”, skriver Casadei på Instagram.

För Kvällsposten berättar hon mer.

– Vilken mäktig känsla! Jag har inte kunnat tro på alla som säger att det är så stort och mäktigt och det största i livet men alltså, Noor är det vackraste jag sett. Kommer man någonsin tycka något annat?

Casadei: ”Minns att det gjorde ont”

Nadja Casadei berättar att hon just nu upplever allt lite som i en dimma.

– Men jag minns att det gjorde ont. Min respekt för alla mammor där ute är skyhög. Kvinnor, vad de kan alltså. Och att man skaffar fler barn sen, ofattbart. Våra kroppar och psyken är så starka.

Det har varit långt från säkert att Nadja Casadei skulle bli mamma. För sex år sedan drabbades hon av cancer och i augusti i år berättade hon för Kvällsposten om ett val hon tvingats göra. 

– Det var lite tal om att jag kanske aldrig skulle kunna få barn och jag fick erbjudande om att frysa in ägg men tackade nej. Jag var mitt uppe i karriären och tänkte inte så långt fram. I efterhand blev jag rädd, varför tackade jag nej? Tänk om det inte skulle fungera. Men fasen vad kroppen är mäktig. Att den fungerar efter alla de gifter som jag pumpat i den. Jag känner mig frisk och att det är något som är rätt, sedan kan man vara frisk och det kan vara jätterätt och man kan ändå inte få barn, men i relation till cancern och att jag kanske inte skulle kunna få barn, sa Casadei.

https://www.instagram.com/p/B5OO8c-hCSV/

Marcus Nilsson pappa

För sjukamparen Nadja Casadei har elitkarriären tagit slut. Noors pappa, tiokamparen Marcus Nilsson, fortsätter däremot med sin – samtidigt som han nu har ett nytt liv att förhålla sig till.

– Jag är så tacksam för min sambo som redan nu är världens bästa pappa. Han tar hand om mig och Noor, säger Nadja Casadei.