Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Trotjänarna slutar i Trelleborgs FF

Kristian Haynes och Magnus Andersson lägger skorna på hyllan. De har varit med om att lyfta upp Trelleborgs FF från division 1 till allsvenskan. Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN
Kristian Haynes och Magnus Andersson lägger skorna på hyllan. Foto: ANDREAS HILLERGREN / SCANPIX SWEDEN

Trelleborgs FF:s trotjänare Kristian Haynes och Magnus Andersson lägger skorna på hyllan.

– Fysiskt sett har jag kunnat köra flera säsonger till, säger Haynes till 24Trelleborg.se

Kristian Haynes har under de senaste säsongerna varit både assisterande tränare och lagkapten i Trelleborgs FF, men nu är eran över.

Haynes har vid flera olika tillfällen representerat klubben och när han 2015 skrev på sitt tredje kontrakt med TFF låg laget i division 1. Han har sedan dess varit med och spelat upp laget i allsvenskan.

”Säsongen 2017 blev min sista! Jag är så tacksam för allt jag fått uppleva och har många att tacka! Mitt liv som fotbollsspelare har inneburit mycket uppoffringar men jag skulle göra det igen om jag fått chansen! Att få vara en del av att spela hem TFF till allsvenskan, känns som ”mission complete”! Nu väntar nya utmaningar och jag är redo för att skriva nya kapitel! Ingen nämnd ingen glömd, tack för allt!”, skriver ikonen på Instagram.

"Har spelat så mycket i allsvenskan redan"

På sin hemsida skriver Trelleborg att Haynes framöver kommer att agera assisterande tränare, sportchef på TFF:s ungdomssida samt bli ansvarig för för klubbens samhällsprojekt ”En kraft i samhället”.

Haynes har även representerat Mjällby och AIK. 

- Fysiskt sett hade jag kunnat köra flera säsonger till. Men jag har spelat så mycket i allsvenskan redan. Jag känner mig nöjd med det, säger han till 24trelleborg.se.

Precis som Haynes slutar 36-årige Magnus Andersson. Även han är en trotjänare, Andersson har spelat i klubben de tio senaste åren. Han byter rollen som spelare mot att fortsättningsvis att arbeta som assisterande i A-laget och fys-ansvarig för A-laget ner till P15.