Mohammed Abubakari. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅNMohammed Abubakari. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Mohammed Abubakari. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
MIkael Dahlberg. Foto: AVDO BILKANOVIC / BILDBYRÅNMIkael Dahlberg. Foto: AVDO BILKANOVIC / BILDBYRÅN
MIkael Dahlberg. Foto: AVDO BILKANOVIC / BILDBYRÅN

Skadeproblem för HIF inför bortapremiären

Publicerad

Mikael Dahlberg missar HIF:s bortapremiär mot Frej.

Dessutom är Mohammed Abubakaris medverkan osäker.

– Vi jobbar för att han ska vara med nästa match men det är inte säkert att han kommer att vara det, säger HIF:s sjukgymnast Victor Dymne till Helsingborgs Dagblad.

Helsingborgs IF besegrade Öster med 3-1 på hemmaplan i söndags.

Samtidigt drog två av lagets spelare på sig skador som ställer till det inför lördagens bortamatch mot Frej.

Mohammed Abubakari tvingades kliva av i den 57 minuten mot Öster. På grund av en knäskada. Det är fortfarande oklart om han kan medverka mot Frej.

För Mikael Dahlberg är det däremot helt kört.

En lårskada stoppar honom från spel.

– Han har en liten muskelskada så han kommer inte att vara med till helgen. Han kommer att vara med till nästa match, men nu blev det lite för tajt, säger Victor Dymne till Helsingborgs Dagblad.

Relaterade ämnen
Johan Dolck Wall
Johan Dolck Wall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag