Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Joel Allansson förlänger med Halmstads BK

Joel Allansson förlänger med HBK. Foto: AXEL BOBERG / BILDBYRÅN
Innermittfältaren stannar i HBK i ytterligare 2,5 år. Foto: AXEL BOBERG / BILDBYRÅN

Efter bara sex månader i klubben väljer Joel Allansson att förlänga sitt kontrakt med HBK.

Det meddelar Halmstads BK på sin hemsida.

– Jag är jätteglad för det. Det känns bra för mig och familjen, säger Allansson till hbk.se.

Han kom till Halmstads Bk från danska Randers inför superettansäsongen 2019. 

Trots mindre bra sportsliga resultat för HBK trivs Joel Allansson bra i den halländska staden – så pass bra att han redan nu väljer att förlänga sitt kontrakt. 

– Jag är jätteglad för det. Det känns bra för mig och familjen. Jag är väldigt laddad, jag har en ambition och vision att vi ska bli ett riktigt starkt lag och det har jag en tro på och jag vill vara en del av detta. Så det känns jättebra, säger Joel Allansson om förlängningen till hbk.se.

Han utvecklar:

– Jag trivs bra, det halvåret jag har varit här, både på fotbollsplanen och utanför. Sen tycker jag att Magnus och det nya tränarteamet har kommit in på ett väldigt bra sätt, så de har en stor del i att jag förlängde.

”Viktig dag för HBK”

Även Magnus Haglund, Halmstads tränare, är nöjd med att Allansson stannar i klubben.

– Detta är en stor och viktig dag för HBK. Förlängningen av Joel Allanssons avtal är ett mycket viktigt steg i vår satsning framåt för att utveckla laget och klubben. Joels sätt att agera på och utanför plan är identiskt med det sätt som vi vill att en HBK:are ska agera. Vi är mycket glada!

Allansson blir därmed den femte spelaren som förlängt kontraktet med Bollklubben. Sedan tidigare är Alexander Berntsson, Rasmus Wiedesheim–Paul, Dusan Djuric och Andreas Bengtsson klara för en fortsättning i Halmstad.