Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Missnöjd Jordan Larsson – öppnar för klubbyte

Jordan Larsson överväger att byta klubb. Foto: CHRISTER THORELL/IBL / CHRISTER THORELL/IBL/IBL CHRISTER THORELL/IBL

Jordan Larsson är missnöjd med situationen i holländska NEC Nijmegen.

Om det inte blir ändring kan han tänka sig att byta klubb.

– Vi ska se om vi hittar någon lösning, säger han till Helsingborgs Dagblad.

För närvarande befinner sig Jordan Larsson i Falkenberg med det svenska U21-landslaget. För tidningen berättar han om hur han den 18 augusti gjorde två mål när NEC Nijmegen slog Almere City med 3–1 i seriepremiären av den nederländska andraligan.

Någon dag senare stängdes transferfönstret och förändringarna hade förändrats radikalt. Klubben värvade in en ny anfallare och Jordan Larsson förpassades till bänken alternativt en roll som kantspelare.

Ny taktik – eller klubbyte

De två målen i premiären kan bara ses som en succé och nu hoppas Larsson att tränaren ska överväga att byta taktik för att göra plats för ytterligare en striker.

– Jag gick till honom och frågade om det var en möjlighet. Han sa att han skulle snacka med sportdirektören och att vi alla kan sätta oss ner när jag kommer tillbaka från landslaget. Jag uttryckte vad jag kände i samband med matchen innan jag åkte hit (till Falkenberg).

Blir det inte ändring kan en flytt bli aktuell för Helsingborgssonen.

– Det har varit lite intresse här och där men jag kände att jag ville vara kvar i Holland, i alla fall till vintern. Om det inte löser sig då får vi se vad som händer, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!