Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jagas av Real Madrid: ”Perfekta värvningen”

Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN

Han är storstjärnan som ska ta Chelsea vidare mot Malmö FF i Europa League.

Samtidigt är ryktena om Eden Hazards framtid i klubben ihärdiga.   

Timmarna innan avspark späs ryktena om en flytt till Real Madrid på ännu mer.

– Det skulle bli bra om han kom till Madrid, säger stjärnmålvakten Thibaut Courtois enligt As.

Chelsea är pressat inför med Malmö FF under torsdagskvällen. Efter 0-6 i helgen mot Manchester City har tränaren Maurizio Sarri ifrågasatts kraftigt.

Mycket pekar på att han kommer mönstra en starkare startelva än planerat under kvällen på Stadion.

Det mest troliga är ändå att lagets storstjärna Eden Hazard börjar på bänken. 28-åringen är som bekant en av Premier Leagues största stjärnor och den som har burit stora delar av lagets offensiv de senaste säsongerna.

Och samtidigt är även hans framtid i klubben – liksom Sarris – höljd i dunkel. Belgarens kontrakt går ut sommaren 2020 och för en vecka sedan lät han meddela att han ”redan har tagit ett beslut” om sin framtid.

 

LÄS MER: Därför är det här sämsta möjliga tiden – för Malmö

 

Real Madrid jagar Eden Hazard

I spansk media har det rapporterats flitigt om att Real Madrid är intresserade av stjärnan. Under torsdagen skriver As att storklubben ser Hazard som ”den perfekta värvningen som skulle få fansen att drömma igen, efter att Cristiano Ronaldo lämnade”.

Vad som spär på spekulationerna under torsdagen är att Real Madrids målvakt – tidigare Chelsea-spelaren och tillika belgaren Thibaut Courtois – uttalar sig positivt om Hazards eventuella ankomst till Madrid.

– Det skulle bli bra om han kom till Madrid. Av respekt kan jag inte säga så mycket mer – det är något som han får ta beslut om. Det jag vet är att han är en klasspelare och en bra vän, säger Courtois enligt As.

Malmö FF - Chelsea börjar klockan 21:00.