Foto: JOHN CLIFTON / ACTION IMAGES BILDBYRÅNFoto: JOHN CLIFTON / ACTION IMAGES BILDBYRÅN
 Foto: JOHN CLIFTON / ACTION IMAGES BILDBYRÅN
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅNFoto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
 Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Jansson månadens spelare i Championship

Publicerad

Pontus Janssons framgångar i Leeds fortsätter.

Nu har fansen röstat fram landslagsbacken till månadens spelare i Championship för december.

Pontus Jansson har blivit en nyckelspelare i Leeds United sedan flytten från Italien.

Den förre Malmö FF-backen har imponerat i den näst högsta divisonen, The Championship, i England och var en av sex spelare som blev nominerade till spelarfacket PFA:s utmärkelse till månadens spelare i ligan för december.

Det är fansen som utser vinnaren genom att rösta och Pontus Jansson fick flest röster. Under december gjorde han bland annat mål mot både Aston Villa (1–1) och blev matchhjälte mot Norwich (1–0).

Leeds ligger just nu sexa i ligan med 43 poäng på 26 omgångar. Serieledande Wolverhampton har dragit ifrån och leder på 61 poäng, men upp till tabelltvåan Derby skiljer bara sex poäng för Leeds som jagar en återkomst till Premier League.

 

https://twitter.com/PFA/status/951045553554632704
Relaterade ämnen
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag