Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Schough lämnade Dif – är klar för Rosengård

Foto: BILDBYRÅN

Olivia Schough är klar för Rosengård. 

Landslagsstjärnan har skrivit på ett tvåårskontrakt. 

– Det betyder väldigt mycket för mig att komma till en så meriterad klubb som FC Rosengård, säger 29-åringen i ett pressmeddelande. 

Den 29-åriga landslagsstjärnan har haft en mycket stark säsong med Djurgården, som med nöd och näppe klarade sig kvar i landets högstaserie. Efter säsongen framröstades hon som MVP, men valde förra veckan att meddela att hon lämnar Stockholmsklubben. 

Nu har Olivia Schough gjort klart med ny klubb. 

”Haft bra utveckling”

FC Rosengård meddelar under söndagen att de har värvat poängmaskinen på ett tvåårskontrakt. 

– Det betyder väldigt mycket för mig att komma till en så meriterad klubb som FC Rosengård. Jag hoppas kunna bidra till att hjälpa klubben till ännu fler framgångar, säger 29-åringen till klubbens hemsida. 

Sportchef Therese Sjögran:

– Otroligt roligt att Olivia har valt att komma till FCR. Hon har haft en väldigt bra utveckling under 2020 och tagit tillbaka sin plats i landslaget. Olivia har exakt den karaktär och är den spelartyp vi behöver för att vi som lag ska kunna bli ännu bättre.