Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rosengård värvar från konkurrenten

Nathalie Björn, i mitten, firar guldet i U19-EM 2015. Foto: NIR KEIDAR / BILDBYRÅN
Nathalie Björn. Foto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅN

FC Rosengård ska försöka vända 3-0-underläget mot Chelsea i Champions Leagues åttondelsfinal.

Då kommer en positiv nyhet – inför nästa säsong.

20-åriga ytterbacken Nathalie Björn har skrivit på för två år.

På onsdagskvällen spelar FC Rosengård mot Chelsea hemma på Malmö IP. Efter förra veckans förlust med 3-0 på bortaplan krävs perfektion för att kunna vända. Samtidigt blickar klubben mot framtiden – och där ingår nu Nathalie Björn.

20-åringen som 2015 var lagkapten när det svenska U19-laget vann EM har skrivit på för Rosengård och lämnar därmed Eskilstuna United.

– Nathalie är en spelare som vi har haft koll på väldigt länge. Hon är en modern ytterback med bra teknik och blick för spelet. Jag tror att hon inom en snar framtid kommer ha en fast plats i landslaget. Vi är väldigt glada att Nathalie valt att komma till FC Rosengård och att ytterligare en pusselbit är på plats inför kommande säsong, säger sportchefen Therese Sjögran i ett pressmeddelande.

Björn skriver tvåårskontrakt med Rosengård

Nathalie Björns kontrakt gäller för 2018 och 2019.

– Det känns otroligt roligt att ha skrivit på för Rosengård. Det är en proffsig klubb med höga ambitioner och jag känner att det här är rätt steg för mig i min fortsatta utveckling. Jag ser framemot att flytta ner till Malmö och starta säsongen 2018, säger hon i ett pressmeddelande.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!