Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya mardrömsbeskedet - missar resten av säsongen

Kellond-Knight blir borta hela 2020.Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Det var mot Rosengård som australiensaren (till höger) skadade sig.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Kristianstads målvakt Moa Olsson är redan borta resten av säsongen. Detsamma gäller även nu stjärnförvärvet Elise Kellond-Knight.
– Det är inte roligt att vi blir av med henne, säger KDFF:s klubbchef Albert Sigurdsson till Kristianstadsbladet. 

Under onsdagseftermiddagen stod det klart Kristianstad plockat in Melina Loeck från Wolfsburg som ersättare till målvakten Moa Olsson som missar hela säsongen på grund av en korsbandsskada. 

Frågan är hur den skånska klubben nu kommer att fylla luckan efter stjärnförvärvet Elise Kellond-Knight, för bara timmar efter att Loeck blivit officiell kom mardrömsbeskedet att Kellond-Knight även hon bommar resten av säsongen.

Det var i premiären mot Rosengård som hon skadade knät redan efter sex minuter och efter att hon nu undersökts i Malmö står det klart att det inte blir något mer spel för den 29-åriga australiensaren under 2020. 

– Vi såg henne som en nyckelspelare, som kunde spela på många olika positioner. Det är inte roligt att vi blir av med henne, säger KDFF:s klubbchef Albert Sigurdsson enligt Kristianstadsbladet.