Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sif Atlatdottir är gravid – missar hela säsongen

Dagens toppnyheter – sport
Sif Atladottir.Foto: BILDBYRÅN
Sif Atladottir.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Sif Atladottir missar hela säsongen.

Kristianstads DFF:s mittbacksklippa n är gravid.

– Det var inget vi hade planerat, så det kom oväntat men naturligtvis välkommet, säger den isländska stjärnan till Kristianstadsbladet.

Hon har varit bärande för både det isländska landslaget och Kristianstads DFF i många år. Nu väntar lång tid utan fotboll för Sif Atladottir.

Mittbacken, som har en dotter sedan tidigare, är gravid på nytt och födseln är beräknad till september.

– Om det är en pojke eller flicka? Inte en aning. Blir det en flicka så blir det en talang till KDFF, säger hon till Kristianstadsbladet.

Atladottir vill ta sig tillbaka

Sif Atladottir fyller 35 i juli. Hon vill vara med så mycket som möjligt kring laget den här säsongen och har förhoppningar om att kunna återvända som spelare framöver.

– Det är ett jävla jobb att ta sig tillbaka, fråga mig – jag vet. Jag har kommit tillbaka en gång, och det skulle vara häftigt att klara det en gång till. Men vi får se, det är många bitar som ska falla på plats, säger hon till Kristianstadsbladet.