Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kristianstad plockar in från Wolfsburg

Wolfsburgsmålvakten Melina Loeck klar på lån för KDFF.Foto: GLEB GARANICH / BILDBYRÅN

KDFF-målvakten Moa Olsson är borta säsongen ut på grund av skada. Därför har den skånska klubben nu plockat in tyskan Melina Loeck från Wolfsburg.
– Vi har ju lite kontakter överallt, säger sportchefen Johan Andersson till Fotbollskanalen

Det var i början av juni som Moa Olsson åkte på en korsbandsskada som gör att hon blir borta hela säsongen. Kristianstad har därför varit på jakt efter en ny målvakt. Nu står det klart att den 20-åriga tyskan Melina Loeck ansluter på lån från regerande mästarna Wolfsburg. 

- Vi har ju lite kontakter överallt och vi fick ett tips om henne. Sedan har jag också kollat upp henne, då jag känner en del av spelarna i Wolfsburg, så jag pratade med dem. Vi fick också tillgång till lite matcher att titta på, berättar sportchefen Johan Andersson för Fotbollskanalen.

Melina Loeck har 35 matcher i tyska andraligan på meritlistan, så även spel med U20-landslaget. Lånet sträcker sig säsongen ut.