Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

KDFF lånar in från Wolfsburg

Foto: JOHAN NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Kristianstads DFF:s lagbygge fortsätter inför säsongen 2021.

Nästa pusselbit in är den isländska talangen Sveindís Jane Jónsdóttir som lånas in från Wolfsburg.

Kontraktet är skrivet över en säsong, meddelar klubben på sin hemsida.

Efter klubbens historiska tredjeplats under 2020, då man inte bara vann det lilla allsvenska silvret utan också ordnade en kvalplats till till Champions League, fortsätter Kristianstad DFF:s satsning på att utmana FC Rosengård och Kopparberg/Göteborg. 

Man gjorde tidigare i december klart med Eskilsminnefostrade supertalangen Emma Petrovic, som blott 17 år gammal redan har kallats till det serbiska A-landslaget, samtidigt som man har förstärkt ledarstaben med fystränaren Lizzie Fluke, senast i Malmö FF:s herrverksamhet. 

Nu är nästa pusselbit på plats - den isländska talangen Sveindís Jane Jónsdóttir är klar för spel i Kristianstad under säsongen 2021. Anfallaren tillhör tyska storklubben Wolfsburg, men har de senaste säsongerna tillhört både moderklubben Keflavik och Breidablik. Jónsdóttir har även fem landskamper på meritlistan.