Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Följ Rosengårds jakt på Champions League – direkt på SportExpressen

Caroline Seger och Fabienne Dongus under första mötet som Hoffenheim vann med 3-0.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN

Rosengård åkte på en tuff smäll och föll med 0-3 hemma mot Hoffenheim i första mötet.

Nu jagar laget en vändning och en plats i Champions League – och du kan se matchen direkt på Expressen.

– Vilken fotbollskväll! Först ser man Rosengårds CL-jakt hos oss, och sedan hänger man med i vår rapportering kring Sverige-Grekland, säger Mattias Wallström, livesportansvarig hos Bonnier News.

Rosengård förlorade med 0-3 hemma mot tyska Hoffenheim i det första av två kvalmöten om en plats i Champions Leagues gruppspel.

Nu är det dags för returen i Tyskland på onsdagskvällen och laget går in för att vända underläge till avancemang i en match som kommer sändas direkt på Expressen för dig som är Premiumkund.

– Rosengård har ju ett väldigt tufft utgångsläge men är det något lag som kan vända 0-3 så är det just Rosengård, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Späckad fotbollskväll

Matchen börjar 19.00 och blir därmed en perfekt start på en fotbollskväll som sedan fortsätter med svenska herrlandslagets möte med Grekland.

– Först ser man Rosengårds CL-jakt hos oss, och sedan hänger man med i vår rapportering kring Sverige-Grekland, säger Mattias Wallström.

Matchen sänds här för dig som är Premiumkund på Expressen och på SportExpressen Play där du både kan teckna ett månadsabonnemang för 299 kronor samt köpa matcherna som PPV för 139 kronor.

På SportExpressen Play ser du även Ettan, Elitettan och SSL, högsta innebandyligan för både damer och herrar, under året.