Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Beskedet: Seger redo för VM-kval

Foto: JEPPE GUSTAFSSON/SHUTTERSTOCK / JEPPE GUSTAFSSON/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Caroline Seger utgick skadad mot Linköping.

Sedan dess har hon inte spelat fotboll – men nu kommer ett positivt besked inför kommande landslagssamling.

– Det ska inte vara några problem, säger hon.

Mitt i jakten på SM-guldet tvingades Caroline Seger stå vid sidan på grund av en vadskada. Mot Linköping hemma tog det stopp och hon saknades i guldmatchen mot Piteå, men även i landslagssamlingen precis efter.

Men mot Eskilstuna byttes hon in i den 90:e minuten och fick göra comeback. 

– Det känns bra. Jag har ju inte spelat varken mot Piteå eller landslaget så jag tar det lite försiktigt. Det är ingen stress i de här matcherna eftersom vi har vunnit redan. 

För damlandslaget väntar nya VM-kvalmatcher i slutet av november och då hoppas Seger att hon är med.

– Det tror jag absolut inte ska vara några problem. Jag har ju fått ta den tid det har behövt ta, så det har känts väldigt bra, säger hon.

”Det gäller att bjuda till”

Det har gått två veckor sedan laget säkrade SM-guldet borta mot Piteå. Eftersom Seger fick lämna återbud till landslagssamlingen då har hon varit hemma i Malmö och njutit.

– Vi har varit få hemma. Jag tror vi har varit sju spelare eller något sådant, så vi har njutit varje dag. Det har varit roligt, men det ska bli roligare att fira med hela laget.

Hon är minst sagt populär bland supportarna. Efter slutsignalen hängde supportarna runt Malmö IP för att få en bild och autograf och lagkaptenen.

– Ja det gäller ju att bjuda till. Det är kul att de är här så då gäller det också att bjuda tillbaka. Det kommer få ta den tid det tar och jag gör gärna det.