Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Christiansen hyllar Colak: ”Det är ingen hemlighet”

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: ANDERS BJURÖ/TT / TT NYHETSBYRÅN

Antonio Colak fortsätter ösa in mål för Malmö FF.

Efter matchen hyllades han av sin kapten.

– Det är fantastiskt att ha en spelare som har det självförtroendet, säger han.

Antonio Colak inledde målskyttet för Malmö FF mot HJK Helsingfors. I den 45:e minuten blev han fri i straffområdet efter passning av Bonke Innocent. Han kunde enkelt placera in bollen och göra 1-0.

Efter matchen hyllade Anders Christiansen sin medspelare.

– Det är ingen hemlighet att vi allihopa har gillat Antonio Colak från dag ett. Det är fantastiskt att ha en spelare som har det självförtroendet, som jobbar hårt först och främst och är så hungrig efter mål. Han söker alltid mål och det går alltid in. Det är fantastiskt och man vet att en chans är ett mål, säger Christiansen.

”En riktigt speciell stund”

Det var inte bara AC som hyllade Colak. Även publiken stämde in i hyllningskören och han fick höra sitt namn eka på arenan.

– För att vara ärlig så är det första gången i min karriär som supportrarna sjunger mitt namn. Jag fick gåshud i det ögonblicket. Det var en riktigt speciell stund för mig. 

– Det betyder mycket för det slog mig att det betyder att supportrarna ser vad jag gör för laget och för klubben. Jag kan inte beskriva det i ord för det betyder mycket för en spelare, det ger mig en bra känsla och du kan se det på planen, säger Colak.

Han har nu gjort nio mål på nio matcher och formen ser inte ut att vara nedåtgående.

– Jag vill fortsätta så här, men jag tror att först och främst så var det en bra laginsats i dag. Vi gjorde mycket för att skapa chanser, vi gjorde allting för laget i dag och vi är väldigt glada att vi vann, säger han.

Ryktas bli kvar i Malmö FF

Han är på lån hos Malmö FF från grekiska PAOK. I dagarna kom det rykten från Grekland att Malmö FF och PAOK ska inleda förhandlingar om ett köp eller fortsatt utlåning.

– Jag vet ingenting, jag fokuserar på matcherna.Jagg vet inte vad tidningarna sriver i Grekland, det är långt borta. Jag vet inte och har inget att säga om det, säger han.

På lördag möter laget Mjällby AIF borta. Sedan väntar returen mot HJK Helsingfors nästa tisdag.

OS är igång och Sverige fick idag möta USA i damfotboll, Sverige kammade hem vinsten med 3-0.