Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rösler hintade om flytt – Jeremejeff lämnar MFF

Uwe Rösler höll låda på presskonferensen. Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅN

En enkel 2-0–seger mot Drita och avancemang med sammanlagt 5–0. 

Då chockade Uwe Rösler samtliga närvarande på presskonferensen med att hinta om truppförändringar.

– Besked kan komma i morgon, säger Uwe Rösler. 

Arnor Traustason skulle startat, men ersattes av Samuel Adrian kort före avspark. Den 20-årige mittfältaren hyllades av en lyrisk Rösler för sin insats under matchen.

– Han visade inga som helst tecken på nerver. Vi gav honom några få, enkla instruktioner för att inte göra honom förvirrad. Han gjorde det fantastiskt genom att trycka tillbaka Dritaspelarna för att sedan kunna skapa yta för Sören på kanten. Ju längre match gick, desto mer steg hans självförtroende. 

– Jag har inte ens sett honom spela tidigare. Det var otroligt att se honom i dag – han är en fullvuxen a-lagsspelare och kan spela som vem annan som helst från och med nu, säger Uwe Rösler.

”Två in, en lämnar”

Det var efter en fråga om den kommande matchen mot Örebro som Rösler släppte bomben. 

– Inför matchen på lördag får vi in två nya spelare i form av Marcus Antonsson och Anders Christiansen, samtidigt som en spelare troligtvis kommer att lämna. ”AC” kommer kunna diktera tempot på ett sätt vi inte kunnat göra tidigare – hans inträde i laget kommer göra att vi får nya dimensioner i spelet. 

– Marcus känner jag till sedan tiden i England. Han gjorde till och med mål mot Fleetwood när jag var där… 27 år gammal, erfaren, med sina bästa år framför sig. Den här klubben måste ibland värva något annat än 21-22–åriga talanger för att kunna uppfylla sina ambitioner. Marcus är en perfekt värvning i det avseendet, säger Rösler.

Vem är det som lämnar då?

– Vi sysslar inte med fiske här. Jag nämner inga namn.

Senare under kvällen kunde SportExpressen avslöja att spelaren Rösler pratade om var Alexander Jeremejeff.

Jeremejeff är nu helt klar för BK Häcken och affären kommer offentliggöras i morgon onsdag.

Kontraktet är skrivet på tre år för anfallaren som representerade Göteborgsklubben mellan åren 2014–2016 innan flyttlasset gick till Skåne.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!