Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Klart: MFF-stjärnorna missar ödesmatchen

Foto: ADAM DAVY / STELLA PICTURES / PA
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Malmö FF ska försöka knipa tredjeplatsen i Champions League.

Då får laget fortsatt klara sig utan två nyckelspelare.

– AC och JIB är inte redo, säger Jon Dahl Tomasson.

Malmö FF behöver göra en prestation ut över det vanliga för att ta en tredjeplats i Champions League. Zenit står för motståndet – ett lag de förlorade med 0-4 i Ryssland.

När laget nu kommer på besök till Malmö får Jon Dahl Tomasson klara sig utan två viktiga kuggar. Anders Christiansen och Jo Inge Berget.

– Det är duktiga spelare som vi kommer sakna, som hade saknats i varje lag i Europa. Men jag vill ha fokus på de spelare som är med och det finns en stor optimism, säger Tomasson.

Christiansen har en baksida som krånglar, vilket tvingade honom att kliva av mot både AIK och IFK Göteborg. På frågan vad det är med Berget svarar Tomasson kort.

– Han har problem med ena benet.

På söndag väntar ny viktig match i allsvenskan. Då forsätter guldkampen i Kalmar. Men Tomasson tänker inte vila spelar inför den matchen.

– – Matchen i morgon är den viktigaste. Vi spelar för att få ett bra resultat. Vi spelar för att gå vidare i Europa. Jag tror på det här laget, jag tror att vi kan göra det. Vi kommer bäras fram av våra supportrar för att få ett resultat. Och vem vet vad som sen händer i den sista matchen mot Juventus som redan har gått vidare, säger han.

ANNONS: Streama Malmö FF i UEFA Champions League – bara på Telia och C More.