Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Erkänner: ”Jag la mig för att vila lite”

Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Loic Nego satte 1-1 och Vidis spelare firade framför norra läktaren på Stadion.

Då slängdes bland annat en ölflaska in mot spelarna – och Anel Hadzic föll till gräset samtidigt som han tog sig mot huvudet.

Nu erkänner mittfältaren att han förstärkte situationen.

– Jag la mig för att vila lite och för att lugna ner känslorna hos oss efter kvitteringen, säger Hadzic.

Stämningen på Stadion var hätsk efter Vidis kvittering. Samtidigt som gästerna firade sitt mål nere vid hörnflaggan syntes tydligt hur en ölflaska av plast kastades mot den jublande klungan.

Anel Hadzic föll till gräset men berättar i efterhand att flaskan inte träffade honom. Han säger sig däremot ha blivit träffad av en tändare – men berättar samtidigt att han förstärkte situationen för att lugna ner känslorna och för att vila.

– Sen vet jag inte hur en ölflaska ens kan komma in på läktaren – även om den är av plast så kan den orsaka skada, säger Hadzic.

Hadzic hyllar domaren

Flera Malmö FF-spelare riktade stark kritik mot den slovenska domaren Matej Jug efter matchen. Anel Hadzic var desto nöjdare med insatsen.

– Han håller en fenomenal nivå och faller inte för trycket. Han är van vid det, jag känner till honom sedan tiden i Slovenien. Han var bra. 

– Jag ser inget stort misstag han gör överlag, i sådana fall hade jag sagt det direkt. Han gör sitt jobb och lyckas bra med det, säger Hadzic.

Ser fram emot returen

Han var också nöjd med sitt eget lags insats på Stadion.

– Det vi ville göra på planen gjorde vi också – atmosfären var grym, men jag har spelat på större arenor så detta var inget särskilt. Vi kom hit för att göra mål vilket vi också gjorde. Defensivt bra också, så nu får vi kyla ner oss och analysera vad vi kan göra bättre nästa gång. Det är ett bra resultat för oss, säger Hadzic som ser fram emot returen nästa vecka.

– Vi spelar hemma på en mindre arena, är vana vid den och vet vad som väntar. Det kommer likt här bli 50-50 även i returen. Det som kanske talar lite mer för oss är det här målet vi gör. Först en viktig ligamatch, sen tar vi oss an MFF som vi nu känner lite bättre. 

 

LÄS MER: Här är Malmö FF:s väg till Champions League 2018