Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bendtners tv-plan med flickvännen

Här är några av dagens största sportnyheter.
Viktor Fischer och Nicklas Bendtner i FC Köpenhamn.Foto: Anders Kjærbye / Bildbyrån
Nicklas Bendtner.Foto: BILDBYRÅN NORWAY

Nicklas Bendtners fotbollsframtid är oviss – men den danska stjärnan kommer ändå finnas kvar i strålkastarljuset.

Nu lanserar han sin realityserie tillsammans med flickvännen Philine Roepstorff.

– Det har skrivits mycket om oss och vi upplever ofta att bara halva sanningen kommer fram, säger Bendtner i ett pressmeddelande.

I mitten av december dumpades Nicklas Bendtner av FC Köpenhamn efter att bara ha spelat fyra månader för klubben.

Korttidskontraktet förlängdes inte för anfallaren som tidigare i karriären spelat för Arsenal, Birmingham, Sunderland, Juventus, Wolfsburg, Nottingham och Rosenborg.

32-åringen öppnade då för att avsluta sin karriär som fotbollsspelare.

– Jag kommer fundera på min framtid ordentligt och grundigt tänka igenom om jag ska försöka mig på ett nytt äventyr i fotbollsvärlden eller om jag ska säga stopp och i stället ta sikte på nya äventyr i livet, sa Bendtner när FC Köpenhamns besked offentliggjordes.

https://www.instagram.com/p/BodwxNZBzfA/?utm_source=ig_embed

Bendtner i realityserie med flickvännen

Sedan dess har inget kommunicerats kring fotbollsframtiden men nu meddelas att ett nytt projekt är på gång – inom tv-världen. Till våren lanseras en realityserie på Dplay.

”På sociala medier följer tusentals danskar med i Nicklas Bendtners och flickvännen Roepstorffs lyxliv som bland annat innehåller exotiska resor, glamorösa fester och dyra bilar. I den nya Dplay-serien 'Bendtner og Philine' får danskarna en helt annan inblick i parets liv, så som det utspelar sig helt utan filter”, skriver Discovery Networks i ett pressmeddelande.

https://www.instagram.com/p/B6xqhdNnaIQ/

En av de första antydningarna till Bendtners förhållande med Philine Roepstorff kom sommaren 2018 då de båda publicerade Instagram-bilder på nakenbad i en sjö utanför norska Trondheim.

https://www.instagram.com/p/Bz0VvU3HQjX/