Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Var på besök hos Hammarby i dag

Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN

Hammarby vill värva Darijan Bojanic, 24. 

I dag besökte HIF-mittfältaren klubben och med sig fick han ett kontraktsförslag från Bajen. 

Spelaren tar ett beslut om sin framtid inom de närmaste veckorna. 

I dag kunde SportExpressen avslöja att Hammarby är nära att värva Dennis Widgren från Östersund. Vänsterbacken sitter på ett utgående kontrakt och har även träffat Hammarby. I nuläget talar allt för att övergången blir av och att Bajen värvar honom som bosman. 

Hammarby jobbar på att förstärka truppen

Samtidigt jobbar de grönvita på bred front för att förstärka truppen. Helsingborgs Darijan Bojanic är en spelare som klubben nu försöker knyta till sig. Han var med av HIF:s tongivande spelare när laget gick upp i allsvenskan den här säsongen och HIF vill även förlänga med spelaren. De har gett honom ett kontraktsförslag. Nu utmanas man av Hammarby som även de har gett spelaren ett anbud. 

Foto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bojanic besökte Hammarby i dag

Bojanic besökte klubben under dagen och var även nere på Årsta och spanade in träningsanläggningen. Spelaren kommer att ta ett beslut om sin framtid de närmaste veckorna, efter att han har tillbaka från sin semester. 

 

FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger 

 

Darijan Bojanic har representerat IFK Göteborg och Östersunds FK tidigare. Han gjorde sex mål för Helsingborg i superettan den här säsongen.

SportExpressen har förgäves sökt Hammarbys sportchef Jesper Jansson för en kommentar.