Foto: CLAUS FISKER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: CLAUS FISKER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: CLAUS FISKER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: LARS POULSEN / AP POLFOTOFoto: LARS POULSEN / AP POLFOTO
 Foto: LARS POULSEN / AP POLFOTO

Uppgifter: Malmö jagar mittfältaren

Publicerad

Malmö FF har redan gjort fem nyförvärv inför säsongens allsvenska.

Nu kan en sjätte vara på väg in. Enligt FotbollDirekt vill MFF ha Tim Sparv.

Malmö FF har förstärkt laget med fem nyförvärv inför allsvenskan 2018. Eric Larsson, Egzon Binaku, Arnor Traustason, Sören Rieks och Fouad Bachirou har alla förstärkt bygget.

Nu kan en sjätte vara på väg in, enligt uppgifter. FotbollDirekt skriver nämligen att de regerande svenska mästarna visar intresse för Midtjyllands mittfältare Tim Sparv.

Konkreta kontakter finns

Sparv är en defensiv mittfältare, som MFF är måna om att förstärka enligt sajten. En av anledningarna ska vara att Bonke Innocent inte nått ut sin maximala förmåga.

Konkreta kontakter ska finnas enligt uppgifterna och Sparv sitter redan på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren. 

Mittfältaren har tidigare i karriären spelat i allsvenskan, bland annat för Halmstads BK.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag