Marko Johansson är utlånad från MFF till Trelleborg. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅNMarko Johansson är utlånad från MFF till Trelleborg. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Marko Johansson är utlånad från MFF till Trelleborg. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Marko Johansson. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERGMarko Johansson. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Marko Johansson. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Uppgift: Närmar sig en flytt till Serie A

Publicerad

Malmö FF:s utlånade målvakt Marko Johansson närmar sig en flytt till Roma.

Det rapporterar Corriere dello Sport, enligt Fotbollskanalen.

Marko Johansson är en av Sveriges största målvaktstalanger. Som 19-åring har han etablerat sig som förstamålvakt i allsvenska Trelleborgs FF dit han är utlånad från Malmö FF.

Nu kan han vara på väg att flytta till Italien.

Enligt Corriere dello Sport har förhandlingarna mellan Roma och MFF intensifierats de senaste dagarna, skriver Fotbollskanalen.

Romas plan verkar vara att värva Johansson i sommar och direkt låna ut honom till Genoa som ser ut att tappa sin målvakt Mattias Perin till Napoli eller Juventus.

 

LÄS MER: Allsvenskan 2018 – spelschema, resultat, tabell. 

 

Storklubbarna vill ha Marko Johansson

Marko Johansson har vid flera tillfällen tidigare rapporterats vara på väg till just Roma. Även Napoli sägs ha visat intresse.

– Det är många som har frågat mig om jag har mina tankar där eller här, men inget är klart än oavsett vad. Jag tillhör Trelleborg just nu och det är där jag ska vara. Vad som händer i framtiden kan jag inte svara på nu. Men jag har hört en del om ryktena som finns, har Johansson tidigare sagt till Kvällsposten.

Relaterade ämnen
Johan Dolck Wall
Johan Dolck Wall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag