Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Här är Molins nya klubb

"De kan åka ut med det här laget – det är helt sjukt"
Foto: JOHAN NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Guillermo Molins flyttar till Norge.

Enligt Aftonbladet har den förre MFF-anfallaren kommit överens med Sarpsborg om ett kontrakt som sträcker sig till december.

Jon Dahl Tomasson har tydligt valt Isaac Kiese Thelin som sin spetsanfallare och Guillermo Molins var i perioder inte ens andravalet.

Situationen var långt från optimal för Molins.

– Det känns inte bra, det gör det inte. Personligen hade jag en otrolig formtopp under två månaders tid vilket gav mig en startplats i början, men sedan har det blivit mindre och mindre speltid... Jag har väl egentligen inte mer att kommentera än så. Jag är i Malmö för att spela fotboll, inte titta på fotboll, sa han i slutet av juli. 

Den 14 augusti kom Malmö FF och Guillermo Molins överens om att bryta kontraktet.

Sedan dess har Molins varit på jakt efter ny klubb. Sarpsborg, som tränas av Mikael Stahre, kom tidigt in i bilden och nu rapporterar Aftonbladet att ett kontrakt är klart. Det uppges sträcka sig till slutet av säsongen.