Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV-tittarna blåsta på MFF:s tredje halvlek

Daniel Andersson berättar att det är Sparta Prag som begärt att den sista halvleken inte visas på tv. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
MFF ställs mot Sparta Prag på torsdagen. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

När Malmö FF ställs mot Sparta Prag är det fritt fram för tv-publiken att följa matchens två första halvlekar.

Men inte den tredje. 

På önskemål från Sparta Prag får bara publik på plats följa matchens sista 45 minuter.

Två veckor återstår innan det smäller rejält i den tyska industristaden Wolfsburg, när Malmö FF kommer på besök för att försöka skrälla i Europa League-slutspelet.

Skåningarna laddar upp inför den viktiga matchen med ett soldränkt träningsläger i Marbella. 

Förutom en hel del träning blir det också matcher. I söndags spelade MFF mot Krasnodar, en match som förlorades med 3-1.

På torsdagen väntar en ny tillställning för Malmö FF, mot Sparta Prag. Matchen tv-sänds på Sportkanalen med start 15.30 och spelas över tre halvlekar, på 45 minuter vardera.

Tv-tittarna kan dock glömma att få följa hela matchen.

Bara de två första halvlekarna tv-sänds, därefter stängs sändningen ner och enbart publik och journalister på plats får följa matchen.

– Det är på deras (Sparta Prag) begäran. Jag har ingen aning om varför. Men det var inga problem för oss, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson.