Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stormatchen utsåld: ”Extra tändvätska”

Bachirou: "Kan inte sluta tänka på varningen"
Markus Rosenberg gjorde MFF:s mål när lagen spelade 1-1 i Malmö-Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
FC Köpenhamn.Foto: ANDERS BJURÖ/TT

Matchen mellan FC Köpenhamn och Malmö FF är utsåld.

Över 35 000 åskådare kommer se de skandinaviska toppklubbarna göra upp.

– Det blir en extra tändvätska, säger Oscar Lewicki.

Avancemang till 16-delsfinal står på spel när Malmö FF åker över bron för att möta FC Köpenhamn i Europa Leagues sista gruppspelsmatch.

Publiktrycket väntas bli hårt.

Nu är sista biljetten såld, meddelar FC Köpenhamn.

https://twitter.com/FCKobenhavn/status/1204365491101454336

”Fler än 35 000 har därmed säkrat en plats till den avgörande europeiska gruppmatchen där vi kan säkra mer europeisk fotboll till våren”, skriver den danska klubben på sin hemsida. 

För den som missat att köpa biljett finns fortfarande en liten chans. På FCK:s hemsida finns en väntlista där det går att skriva upp sig och därmed få information om eventuella extra biljettsläpp inför matchen.

”Det är ingen garanti för att det kommer släppas fler biljetter – eller hur många. Om vi kan släppa fler biljetter informerar vi alla på väntelistan via mejl. Extrabiljetter säljs enligt principen om först till kvarn”, skriver klubben.

”Det blir bra stämning”

Malmö FF:s danska mittfältare Anders Christiansen vet mycket väl vad som väntar på torsdagskvällen.

– Utsåld Parken, då är det alltid bra stämning. Så kommer det lite fajt med stämningen från vår läktare också. Närmare 40 000 personer, det blir bra stämning, säger Christiansen.

Anders Christiansen.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Inför den sista omgången leder FC Köpenhamn gruppen på nio poäng. Malmö FF har åtta och där bakom jagar Dynamo Kiev på sex. Samtidigt som MFF och FCK möts så spelar Kiev mot Lugano.