Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan firade guldet ensam på Burger King

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: JOHAN NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANTON UNOSSON / BILDBYRÅN

Guldfesten inställd. 

Hur firade du SM-guld, Sören Rieks? 

– Jag gick till Burger King och köpte en klassisk Whopper och åt den. Sedan gick jag hem och tog en öl, säger Malmö-stjärnan till Tipsbladet

Under söndagskvällen säkrade mesta mästarna Malmö FF sitt 21:a SM-guld när de körde över Sirius med 4-0. 

Efteråt skulle spelartruppen tillsammans äta guldmiddag. Men så blev det inte. 

För ett par timmar efter matchen började lagkaptenen Anders Christiansen må dåligt och bestämde sig därefter för att ta ett snabb coronatest – som visade ett positivt resultat. 

Då agerade MFF-ledningen och blåste av firandet. Middagen ställdes in och spelarna fick i stället vända hem för att isolera sig. 

”Vi tappade suget”

Nu berättar Sören Rieks om kvällen och timmarna som följde efter slutsignal. 

– Det blev antiklimax. Man tror inte på det från början. Först kom det ett meddelande om att allt (guldfirandet) hade ställts in. Sedan fick vi mer information. Vi var ju redo att gå vidare med middag och fest. Men ljuset släcktes snabbt och man stod bara där, säger 33-åringen till Tipsbladet och fortsätter: 

– Vi tappade suget efter att ”AC” testades positivt. Så i stället gick jag till Burger King och köpte mat – en klassisk Whopper. Sedan tog jag en öl hemma.