Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sportchefen bekräftar dragkamp om talangen

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

Amin Sarr skulle ha startat i träningsmatchen mot Jammerbugt men stoppades av klubbledningen.

Nu berättar Andreas Georgson att Heerenveen inte är det enda lag som försöker värva MFF:s anfallstalang.

– Detaljerna i förhandlingarna gör vi inte officiella men vi är i förhandlingar med klubbar, säger Malmö FF:s sportchef.

Heerenveen har visat intresse och på torsdagskvällen uppgav journalisten Fabrizio Romano att Malmö FF ha accepterat ett bud på Amin Sarr. Malmö FF:s sportchef Andreas Georgson förnekar dock att någon affär är klar. Han bekräftar däremot att han är i förhandlingar angående Sarr – med flera klubbar.

– Sen får vi se vad det landar i, det vet vi inte ännu, säger Georgson och fortsätter:

– Det är ingenting som är i mål.

Planen var att Amin Sarr skulle startat fredagens träningsmatch mot Jammerbugt men när den officiella uppställningen släpptes var han uppsatt bland reserverna. Efter 45-minuter byttes stora delar av startelvan men inte heller då kom Sarr in på planen. I stället lämnade han arenan tillsammans med de utbytta spelarna.

– Vår bedömning var att det blivit lite för intensiva diskussioner med andra klubbar, säger Georgson om beslutet att inte låta Sarr spela.

Andersson saknades

Även mittbacken Hugo Andersson missade fredagens 2-2-match på grund av en möjlig flytt.

– Han är i väg för att träffa en potentiell klubb och därför kunde han rent praktiskt inte spela, säger Andreas Georgson.

Finns det fler spelare som kan säljas det här fönstret, utöver Hugo Andersson, Amin Sarr och Anel Ahmedhodzic?

– Jag vågar inte kommentera det. Nu är det första gången jag är med i ett fönster men jag har förstått att det kan gå snabbt och helt plötsligt trillar det in något man inte tror.

Är du i förhandling gällande några andra spelare?

– Jag håller det för mig själv.