Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sarr om nobbade mångmiljonbudet

Foto: JOHAN NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Heerenveen uppges ha lagt bud på Amin Sarr.

Nu kommenterar MFF-anfallaren själv intresset från Nederländerna – och möjligheten att flytta utomlands.

– Om det hade hänt så hade jag förmodligen varit beredd på det men det känns bra i Malmö, säger Sarr.

Succéhösten i Mjällby har gjort att klubbar ute i Europa fått upp ögonen för Amin Sarr. Den 21-årige anfallaren är tillbaka i Malmö FF efter utlåningen och ska försöka ta en plats i de svenska mästarnas startelva.

Samtidigt kommer uppgifter att Heerenveen vill ha honom.

Nederländska Voetbal International avslöjade intresset och enligt Aftonbladet har MFF nobbat ett bud på omkring 20 miljoner kronor för Sarr.

Rubrikerna har inte gått Sarr förbi.

– Det är klart att man ser det men man försöker hålla det borta och fokusera på fotbollen, säger han.

Sarr vill ta chansen

Sedan förra säsongen har skyttekungen Antonio Colak lämnat MFF. Nya tränaren Milos Milojevic har tydligt sagt att det inte är bråttom med att värva en ersättare. Amin Sarr och Malik Abubakari ska först ges chansen att visa upp sig och förtjäna en plats i startelvan. Sarr känner sig inte pressad över att behöva bevisa sig i början av försäsongen. Tvärtom, han uppskattar att han får chansen.

– Det är uppmuntrande. Man vet vad man går för så det är bara att köra. Jag har redan haft en halv bra säsong i allsvenskan och det känns bra nu på träningarna.

Känner sig mer fit

Fjolåret i Mjällby gjorde honom gott.

– Självförtroendet har höjts väldigt mycket och så har man finslipat några detaljer. Vi kör tuffa träningar och det är bra. Jag känner mig mycket mer fit nu än vad jag gjorde vid den här tiden förra året. Jag fick kontinuerlig speltid och tränade hårt. Vi sprang mycket i Mjällby också.