Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sabovic jagas av det ungerska topplaget

Foto: TOBIAS STERNER / BILDBYRÅN
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Besard Sabovic, 22, jagas av den ungerska ligatvåan. 

Enligt uppgifter till SportExpressen förhandlar Mjällby och MOL Fehérvár FC om en övergång i vinter för U21-landslagsmannen.

Besard Sabovic, 22, värvades till Mjällby från Djurgården i januari i år. Mjällby stod senare för en succésäsong i allsvenskan då laget slutade på en femteplats. En av nyckelspelarna var Besard Sabovic som fick stort förtroende av den dåvarande tränaren Marcus Lantz.

Sabovic kom totalt upp i 27 matcher, fyra mål och en assist under årets allsvenska säsong och hans framfart har inte passerat förbi onoterad. I vinter kan det nämligen bli en flytt för U21-landslagsmannen som dragit till sig intresse från utländskt håll.

Förhandlar med Mjällby

Enligt uppgifter till SportExpressen jagas Sabovic nu av den ungerska ligatvåan MOL Fehérvár FC. Mjällby förhandlar nu med den ungerska klubben om en övergång i vinter och i dagsläget är inget klart men parterna för samtal och det återstår att se ifall parterna kan nå en överenskommelse under de kommande veckorna.

MOL Fehérvár FC hette tidigare Videoton FC men bytte klubbnamn 2018 på grund av sponsringsskäl. Klubben ligger i skrivande stund tvåa i den ungerska högstaligan nio poäng bakom serieledarna Ferencvaros.

SportExpressen har sökt Mjällbys sportchef Hasse Larsson.