Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rutinerad dansk klar för Mjällby

Martin Spelmann förstärker Mjällby AIF.

Mjällby AIF agerar på transfermarknaden.

Klubben värvar in den danske mittfältaren Martin Spelmann på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut. 

– Martin kan användas på flera positioner vilket kommer vara värdefullt med det fortsatt tighta spelschemat, säger Mjällbys sportchef Hasse Larsson till Mjällbys hemsida

Martin Spelmann, senast i norska Strömsgodset, är klar för Mjällby AIF. Den 33-årige danske mittfältaren förstärker Listerklubben under återstoden av säsongen 2020 och kan enligt Mjällbys hemsida utöver wingback även spela på samtliga mittfältspositioner.

– Martin kan användas på flera positioner vilket kommer vara värdefullt med det fortsatt tighta spelschemat. Dessutom har han en stor rutin från spel i de högsta ligorna i Skandinavien. Vi har fått väldigt goda referenser om spelaren och vi hoppas och tror detta kommer vara ett väldigt bra tillskott för Mjällby AIF, kommenterar sportchef Hasse Larsson till klubbens hemsida. 

Spelmann har tidigare under karriären även representerat AGF Århus och Horsens, samt spelat i turkiska Genclerbirligi. Mittfältaren har också gjort sex matcher för det danska U21–landslaget.