Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rösler: ”Blir riktigt irriterad på just det”

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Hammarby gick om Malmö FF i tabellen efter ett mål i slutminuterna. 

MFF-tränaren Uwe Rösler grämer sig över den avgörande situationen. 

– Jag är riktigt irriterad på just det, säger Rösler. 

Hammarby tog inte bara blytunga tre poäng hemma mot Malmö FF, de gjorde även ett avgörande mål i slutminuterna gjorde även att de tar över serieledningen. 

Malmö FF:s tränare Uwe Rösler var besviken på att laget tvingades lämna Tele 2 arena utan poäng. Men mest upprörd var han på situationen som gjorde att laget tvingades flytta ned ett snäpp i den allsvenska tabellen – där Richard Magyar satte dit 2-0 efter en offensiv hörna i matchens slutminuter. 

– Jag är riktigt irriterad på just det andra målet, vi kan inte låta Lewicki markera Magyar. Vi fokuserade inte tillräckligt mycket. Jag hoppas att det målet inte ska skada oss för mycket i slutändan, säger Rösler efter matchen. 

Målet innebär alltså att Hammarby och MFF står på samma poäng och målskillnad – men att ”Bajen” leder på fler gjorde mål. 

– I slutändan tror jag att det blir en målskillnadsaffär. Därför är jag så arg på sista målet. Det handlar om press nu i sista två matcherna. Hammarby straffade oss i dag.

Uwe Röslers besvikelse efter förlusten mot Hammarby

Rösler hade gärna sett att matchen slutat 1-1. 

– Det är svårt att acceptera att vi inte åtminstone får oavgjort, vi har fler skott än dem tror jag. Vi kontrollerade spelet i den andra halvleken, men för att få med sig något härifrån måste man göra mål och det visste vi, säger Rösler i C More.

På presskonferensen efter matchen skickade MFF-tränaren dock ett löfte till fansen.

– Vi vinner. Det finns fler vändningar i det här. Det är inte över. 

Alexander Kacaniklic:

– De måste väl vara fulla av självförtroende. De och alla andra har hajpat upp dem hela året, vilket från början var konstigt. Det är klart att Uwe säger så, de och alla andra tre lagen ska vara fulla av självförtroende.