Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Romain Gall återvänder till Malmö FF

Han lämnar nu Örebro SK
Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN
Gall har kontrakt med MFF över 2022
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN

Det blir ingen fortsättning i Örebro för Romain Gall, 26. 

Klubben bryter låneavtalet och yttern återvänder därmed till Malmö FF, något bägge klubbarna kommunicerar på sina hemsidor. 

Efter en lyckad utlåning hösten 2020 lånade MFF åter ut Romain Gall till Örebro SK inför den här säsongen. Men succén har uteblivit och Gall som gått mållös under de 11 matcher han spelat för Örebro som kämpar i botten av allsvenskan. 

Efter att ÖSK nu värvat spelare som Nahir Besara och Jiloan Hamad väljer nerkingarna att bryta låneavtalet med Gall. 

Mittfältaren återvänder därmed till Malmö FF, som under dagen presenterade den peruanska landslagsmittfältaren Sergio Peña.

Romain Gall värvades till MFF för vad som uppgavs vara fem miljoner kronor från Gif Sundsvall sommaren 2018.  Mittfältaren har dock skralt med speltid i MFF och tillbringat stora delar av sin tid i klubben på lån, först till Stabaek och nu senast till Örebro SK. 

Gall har kontrarkt med MFF som sträcker sig över säsongen 2022 och har noterats för sju mål på 26 allsvenska matcher för MFF.