Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

På väg till MFF – för tio miljoner

Bonke Innocent. Foto: OLE FJALSETT / DIGITALSPORT BILDBYRÅN
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Malmö FF är på väg att förstärka laget.

Enligt norska Eurosport vill de svenska mästarna värva Bonke Innocent från Lilleström – och prislappen sägs hamna på omkring tio miljoner kronor.

– Det är marknaden som bestämmer. Vi anser att vi är bra på att värdera spelarnas marknadsvärden. Här får jag hänvisa till vad vi tidigare har sålt, säger Lilleströms sportchef Simon Mesfin till sajten.

I juni värvades Kingsley Sarfo från Sirius i en affär som uppges ha kostat Malmö FF omkring 13 miljoner kronor. Nu ser klubben ut att vara på väg att på nytt öppna plånboken, den här gången för att knyta till sig Bonke Innocent.

Enligt Eurosport.no för MFF en dialog med Lilleström med målsättningen att köpa den 21-åriga nigerianska mittfältaren som spelat i Tippeligan sen 2014.

Innocent aktuell för Malmö FF

Spelarens agent, Atta Aneke, vill inte kommentera uppgifterna om Malmö FF men han medger för Eurosport.no att Innocent kan vara på väg bort från Lilleström i sommar.

Klubbens sportchef Simon Mesfin vill inte heller bekräfta någonting.

– När det gäller Bonke Innocent kan jag inte kommentera något speciellt. Det jag generellt kan säga är att om du spelar för LSK och har stora drömmar så finns det stora chanser att få dem uppfyllda, säger Mesfin till Eurosport.no.