Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Officiellt: Aubynn presenterad av MFF

Jeffrey Aubynn.
Foto: Malmö FF
Foto: AVDO BILKANOVIC / BILDBYRÅN

Jeffrey Aubynn är klar som assisterande tränare i Malmö FF. 

Kvällspostens avslöjande från i går är därmed bekräftat – kontraktet mellan parterna gäller till och med 2023.

– För mig är Malmö FF hemma och jag är tacksam över att få fortsätta min utveckling på hemmaplan, säger Aubynn till klubbens hemsida.

Efter tre år i MFF:s P19 kliver Jeffrey Aubynn upp i A-lagets tränarstab från och med säsongen 2021. Därmed kompletterar han Remy Reijnierse som assisterande till Jon Dahl Tomasson och fyller luckan efter Daniel Bäckström som numera är huvudtränare i Sirius.

Som spelare gjorde Gunnilsefostrade Aubynn bland annat 78 matcher i Malmö FF.

– Jag är stolt och glad över att få det här uppdraget. För mig är Malmö FF hemma och jag är tacksam över att få fortsätta min utveckling på hemmaplan. I P19 har vi försökt förbereda spelarna vad det handlar om att spela i MFF:s A-lag, både ute på plan, men också mentalt. Även om det viktigaste är att vinna fotbollsmatcher får vi inte glömma bort utvecklingen på längre sikt. Jag ser fram emot att fortsätta det arbetet i A-laget, säger Aubynn till MFF:s hemsida. 

Sportchefen Daniel Andersson:

– ”Jeff” har gjort ett väldigt bra arbete i klubben och varit skicklig i att utveckla våra ungdomsspelare. Han har en fin kontakt med de yngre spelarna och med honom i herrlaget blir vi än mer sammansvetsade. Som tränare är han ambitiös, engagerad och besitter en bred fotbollskunskap efter sina erfarenheter som spelare. Han har dessutom en hunger att vilja utvecklas och förkovra sig än mer i tränaryrket.